Hyr & dedikerade servrar

DEDIKERADE SERVRAR

Utforska våra prisvärda servrar som du kan hyra. Ofta kan vi erbjuda ett pris som är 25-50% billigare än våra konkurrenter utan att tumma på kvalitén. Att hyra en server är ett bra alternativ till molnservrar eftersom priser för kapacitet är lägre.
Våra servrar kan installeras med många olika OS, vi hyr ut Windows-licenser som SPLA partner till Microsoft. Vår personal supportar både Linux och Windows.
Servrar kan fås med eller utan fjärrstyrning. Allt efter behov och krav.

Hoppsan, du har hittat till en gammal informationssida! Denna finns bara kvar som referens. Vi ber dig istället ta en titt på adminor.net för aktuell info.

Vad som ingår & tilläggstjänster

I våra dedikerade servrar ingår 1st /29 IPv4 nät (5st ip-adresser) samt IPv6 efter behov. Det går att hyra större IPv4-tilldelningar
Våra hyrservrar inkluderar redundant el.

Vi kan erbjuda managerad hosting samt högre SLA-nivåer enligt behov.

HÖGT STÄLLDA KRAV

Adminor ställer höga krav på både oss själva och våra leverantörer.
Full kontroll and Managerad hosting
Välj själv om du vill styra din server själv eller om du vill använda dig av vår kompetens för att ta hand om dina servrar. Vår personal kan hjälpa dig dygnet runt året om.
Oavsett om man talar om snabba svarstider i nätverk eller snabb respons från support så är Adminor för dig. Vi har erfarenhet av att bygga tjänster för realtidskommunikation, VOIP, esport och banker.
Vår support finns tillgänglig dygnet runt för att snabbt kunna rycka in vid behov.

Vi erbjuder flexibla avtal för att du ska kunna skala upp vid behov. Har du ett uppstartsföretag eller ett projekt du vill pröva? Adminor kan erbjuda korta avtalstider för att kunna utvärdera både ditt projekt och oss som leverantör.
Vi kan erbjuda placering i olika datahallar runt om i Stockholm för hög fysisk säkerhet med hög överföringskapacitet mellan hallar. Räcker inte det så kan vi även placera din utrustning på flera ställen runt om i världen.

Tre olika nivåer av SLA
99.90% , 99.95% och 99.99% upptidsgaranti

Adminor har sina rötter i entusiasm och makerspace-kretsar. Vi utvecklar och prövar nya tjänster som vi tycker är intressanta och skulle passa våra kunder.

Ethernetanslutning till Adminors core-nätverk
Bevakad access
UPS och diesel-reservkraft
Egna PTR-pekare samt övervakning
Dedikerad fiber via separata nätverk
Anslutning mot flera nätverk och internetleverantörer
Tekniskt stöd för MPLS, våglängder & olika Internet Exchanges (IX)